PALVELUT

Ryhmävalmennus [ovet auki 18.1.2024 saakka]

SYTYTÄ VALO SINUSSA

Sytytä valo sinussa on ainutlaatuinen ryhmävalmennus jossa tulet luomaan yhteyden siihen kuka todella olet sekä otat askeleita kohti sisältä päin ohjautuvaa, sinulle merkityksellistä elämää, jossa et anna rajoittavien uskomusten ja tunnelukkojen estää sinua loistamasta omaa ainutlaatuista valoasi.

LIVENÄ & ETÄNÄ

RETRIITIT & TYÖPAJAT

Anna itsellesi mahdollisuus hengähtää, pysähtyä oman elämäsi äärelle ja voimaantua. Retriitit ja työpajat ovat mahdollisuuksia sinulle irtautua hetkeksi omasta arjestasi ja kääntyä sisäänpäin kuuntelemaan syvältä kumpuavaa viisautta, kokemaan elämyksiä, vain olemaan ja nautimaan hetkestä. Järjestän retriittejä ja työpajoja Seinäjoella sekä etänä.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan.

valmennus

YRITYKSILLE JA RYHMILLE

Tarjoan yrityksenne tärkeimmälle voimavaralle, eli ihmisille, ohjausta ja työkaluja henkisen hyvinvoinnin tukemiseen. Onko teidänkin yrityksessä tai organisaatiossa haasteita kuormituksen ja sen myötä jaksamisen suhteen? Läsnäoloa lisäämällä kasvaa myös hyvinvointi ja tyytyväisyys omaan elämään. Kun ihminen voi kokonaisvaltaisesti hyvin, näkyy se elinvoimaisuutena sekä vapaa-ajalla, että työssä. 

Elina Väänänen