SYTYTÄ VALO SINUSSA –

RETRIITTI SOINISSA KESÄLLÄ 2022

 

NAINEN, ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS PYSÄHTYÄ OMAN ITSESI ÄÄRELLE JA VOIMAANTUA LUONNON SEKÄ MUIDEN NAISTEN YMPÄRÖIMÄNÄ. LISÄTIETOA AJANKOHDISTA TULOSSA MYÖHEMMIN!

 Haluatko vihdoin ottaa selvää sisälläsi olevasta voimasta ja löytää suunta jota kohti haluat elämässäsi kulkea eläen läsnä tässä hetkessä?

Sytytä valo sinussa -Retriitti on reilun vuorokauden mittainen kokonaisvaltainen elämys luonnon keskellä Soinissa, kauniin Hankajärven rannalla mökkimaisemissa. Pääset hiljentymään, päästämään irti asioista jotka eivät enää palvele sinua. Pääset etääntymään arjesta, tutustumaan sisälläsi piilevään viisauteen ja voimaan erilaisten harjoitusten sekä meditaatioiden avulla sekä voit antaa luonnon eheyttää sinua. Pidämme retriitin pienenä, noin maksimissaan 10 hengen tapahtumana jolloin kokemus on vieläkin yksilöllisempi.

Sytytä valo sinussa -Retriitti johdattaa sinut:

〉〉 hiljentymään, jotta kuulisit itseäsi paremmin

〉〉 inspiroitumaan ja löytämään arkeen uutta merkitystä

〉〉 päästämään irti taakoista ja asioista, jotka eivät palvele sinua tässä hetkessä

〉〉 kohtaamaan uudella tavalla itsesi ja toiset

〉〉 tuntemaan luonnon eheyttävän voiman omalle hyvinvoinnillesi

Retriitin syvin tarkoitus on herätellä sinua näkemään valosi ja nousemaan kohti omaa voimaasi naisena. 

Pitääkö näistä jokin kohdallasi paikkansa?

💭 Kaipaan niin paljon yhteyttä muihin elämässäni. Olisi ihanaa kohdata samanhenkisiä naisia, jotka uskovat minuun ja nousta omaan voimaani kannustavassa ilmapiirissä. Voimaannun jo pelkästä ajatuksesta, mutta kokretian tasolla tämä olisi vastaus pyyntöihini.

💭Tuntuu, että olen kaiken aikaa ylikierroksilla ja aivan kuin kulkisin rutiininomaisesti autopilotti päällä läpi viikkojen. Kaipaan niin paljon hetken hiljaisuutta ja mahdollisuutta kääntyä sisäänpäin itseeni ja selkeyttää itselleni kuka olen ja mitä haluan elämältä. 

💭Oikeastaan minulla on kaikki elämässäni päällisin puolin hyvin, loistavasti.  Koen kuitenkin, että jokin oleellinen sisälläni kaipaa vielä täyttymystä ja haluan ottaa siitä selvää. Haluan löytää vieläkin syvempää merkitystä elämääni ja alkaa säteillä itselleni ja muille sitä, mitä aidosti olen. 

💭Olen jumissa, enkä oikein tiedä, mitä tekisin seuraavaksi. On vaikeaa tehdä päätöksiä itseni hyväksi ja tuntuu että olen elänyt tähän astisen elämäni vain miellyttäen muita. Nyt olen päättänyt, että on aika alkaa arvostaa itseäni ja tarpeitani enemmän ja siksi haluan myöskin panostaa omaan hyvinvointiini sekä henkiseen kehitykseeni enemmän. 

Et ole yksin tunteidesi kanssa, vaan nämä kaikki tunteet ovat inhimillisiä ja sallittuja. On sallittua pysähtyä kuullostelemaan, mitä haluaa elämältään, on myös sallittua kaivata yhteyttä muihin ja saada tukea omassa prosessissa. 

Hyvin usein kasvu tai mikä tahansa muutos tarvitsee ympärilleen tilaa, jonka sinä itse luot. Tätä tilaa alamme luomaan sinulle Sytytä valo sinussa -Retriitillä.

Retriitti tarjoaa sinulle:

Hiljenny ja kuule

Retriitin syvin tarkoitus on antaa sinulle tilaa ja hiljaisuutta ympärillesi, jotta voit kuulla itseäsi paremmin. Saat kääntyä sisäänpäin ja antaa itsellesi lepohetken. Löydetään ydessä tämän hetken taika. Käytämme työkaluina hiljaisuutta, meditaatiota, saunomista & uimista sekä luontoa ympärillämme.

Päästä irti ja vapaudu

Jotta valo sisälläsi voi palaa suurempana ja vahvempana, tulee sinun kohdata myös varjojasi ja asioita joista on jo aika päästää irti. Retriitissä tulemme tekemään vahvoja irtipäästämisharjoituksia, joissa hyvästelemme asiat, jotka eivät enää palvele sinua. Voit tuntea taakan kevenevän harteiltasi ja miten alat vapautua hetki hetkeltä. 

Hoivaa kehoasi ravinnolla

Retriitillä tulet hoivaamaan ja eheyttämään kehoasi herkullisella kasvispainotteisella ravinnolla. Retriittiin kuuluu täysihoito, johon kuuluvat 1. päivän lounas, päivällinen ja iltapala sekä 2. päivän aamiainen, lounas ja välipala.

Kohtaa uudella tavalla

Tulet kohtaamaan itsesi sekä siskojasi tässä retriitissä aivan uudella tavalla. Kohtaamisissa ei aina tarvita sanoja. Siksi annammekin retriitin alussa hiljaisuuden puhua. Retriitin ensimmäinen osa tapahtuukin hyvin voimaannuttavassa hiljaisuudessa.

Anna luonnon eheyttää sinua

Koet, mikä yhteys sinulla on luonnon kanssa, ehkä uudella tavalla. Voit alkaa nähdä uusin silmin ja kävellä aivan uudenlaisin askelin kun alat ymmärtämään minkä runsauden ja kannattelun olet saanut lahjaksesi tehdessämme luontoyhteyttäsi vahvistavia harjoituksia.

Tunne uuden virtaus ja voima sinussa

Tulet antamaan tilaa uuden virtaukselle ja mahdollisuuksille elämässäsi. Käytämme tähän avuksi mielikuvaharjoittelua, visualisointia ja kehollisuusharjoituksia. Pääset kohtamaan sisälläsi olevan viisauden ja voiman.

TÄMÄ KAIKKI KUULUU RETRIITTIIN:

Retriitti tulee olemaan ikimuistoinen ja jokainen joka sinne tulee, luo osaltaan tunnelman ja yhteisöllisyyden tälle ainutlaatuiselle hetkelle. 

✔ Kaksi voimaannuttavaa workshopia

Lauantaina tulet osallistumaan Voimaannuttava irtipäästäminen -workshoppiin ja sunnuntaina workshopin teema on Valo sinussa. Workshopit ovat kokonaisvaltaisia ja käytämme niissä mm. kirjoittamista, meditaatioita, mielikuvaharjoituksia sekä kehollisia harjoituksia kuten hengitystä ja liikettä. Kaikki workshopit voi halutessaan toteuttaa itsenäisesti tai ryhmän kanssa. Sinä saat itse valita, jaatko omia kokemuksiasi muille, vai pidätkö ne omana tietonasi retriitin ajan. 

✔ Kaksi seremoniaa

Aloitamme retriitin seremonialla jonka aihe on kohtaaminen. Vietämme seremonian hiljaisuudessa ja voimme näin jokainen asettaa itsellemme intention (tavoitteen) retriitille. Sunnuntaina juhlistamme Retriitin päätöstä seremoniajuhlan merkeissä. Seremoniat ovat elämyksellisiä ja oivalluttavia yhdessä koettavia hetkiä.

✔ Meditaatioita sekä hengitysharjoituksia

Retriitin aikana tulemme rauhoittumaan, pysähtymään ja tutkailemaan itseämme meditaation avulla. Lisäksi teemme hengitystyöskentelyä, joka on todella voimakas kehon rauhoittamiskeino tai myöskin tapa aktivoida kehon tulta eli toimintaa.

 

✔ Saunomista ja uintia 

Lauantai iltana tulemme saunomaan, uimaan ja puhdistautumaan. Tämä kokemus tulee olemaan ikimuistoinen.

 

✔ Yöpyminen jaetussa mökeissä

Yöpyminen tapahtuu retriittipaikan mökissä (3-4 hlö) sekä retriittipaikan vieressä olevan leirintäkeskuksen majoituksessa; jaetuissa 3-4 hlö mökissä. Voit halutessasi tiedustella majoitusjärjestelyistä minulta (info@elinavaananen.fi).

Itse retriitti pidetään nykyaikaisessa mökkirakennuksessa, sen pihapiirissä sekä lähiluonnossa.

 

✔ Ateriat

Tulet syömään retriitin aikana kasvispainotteista ja monipuolista ravintoa. Retriittiin kuuluu nämä runsaat ateriat:

Lauantaina:

Lounas, päivällinen sekä iltapala

Sunnuntaina:

Aamiainen sekä lounas ja matkaeväs

Retriitistä sanottua (osallistujien jakamia adjektiiveja retriittikokemuksesta)

– Herättävä, oivalluttava

– Voimakas sekä herkkä

– Uskomaton

– Rauhallinen

– Selkeä jossa kaikki yksityiskohdat oli huomioitu

– Maanläheinen 

– Tunneskaaloja läpi käyvä 

Retriitin alustava aikataulu ja ohjelma: 

Lauantai-sunnuntai 4.-5.9.2021: 

(aikataulu voi vielä muuttua)

Lauantaina 4.9.2021

klo 11 Aloitus-seremonia: kohtaaminen

klo 12:30 Lounas + asettautuminen

klo 14:30 Voimaannuttava irtipäästäminen (kokonaisvaltainen workshop)

klo 17 Päivällinen

klo 18 Saunan ja veden puhdistava voima 

klo 20 Iltaohjelma: rauhoittava hengitys & meditaatio

klo 21 Iltapala

Sunnuntai 5.9.2021

klo 8 Aamumeditaatio & kehollinen harjoitus (hengitys)

klo 9 Aamupala

klo 10 Valo sinussa (workshop)

klo 12:30 Metsän voima -meditaatiokävely

klo 14 Lounas

klo 15 Voimaannuttava Päätös-Seremonia

klo 16:30 Hyvästelyt ja kotiinpaluu

Liity mukaan Retriittiin

Retriittipaikka sijaitsee Soinissa Hankakoskentiellä sekä yöpyminen retriittimökissä sekä Hankakosken leirintäalueella.

Retriitti sisältää:

✔ Ohjatun Retriitin ohjelman

✔ Yöpymisen (jaetussa 3-4 hlö lämmitetyssä mökissä)

✔ Täysihoidon (kasvispainotteinen)

✔ Saunan

Aloitamme lauantaina 4.9. klo 11 ja päätämme Retriitin sunnuntaina 5.9. klo 16:30. 

Retriitin kokonaishinta on 247 € (sis Alv 24%)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu laittamalla minulle sähköpostia:  info@elinavaananen.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta>>>

✔Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjeet  varausmaksun maksuun (120 e) jolla varaat paikkasi retriitissä.
Loppumaksu erääntyy 1.9. (127e).  Varausmaksun jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

 

Peruuttamisehdot:

Mikäli perut kurssin 30pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14 pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella tai erittäin painavalla perusteella veloitamme vain toimistokulun 40€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.

Muuta huomioitavaa:
Tulemme tekemään retriitillä henkisiä harjoituksia jotka sopivat henkisesti tasapainoiselle henkilölle, kenellä ei ole henkistä sairautta, joka vaatii hoitoa. Retriitin valmentaja on henkinen valmentaja, ei terapeutti. Tarpeen vaatiessa, käännythän ammattilaisen puoleen. 

Elinasta…

Hei, olen Elina ja yksi suuri elämäni missio on auttaa naisia voimaantumaan ja löytämään oma sisäinen valon loisteensa, mikä tarkoittaa itsevarmuutta, omaa voimaa ja elinvoimaista, sisältä lähtevää säteilyä. 

Se tarkoittaa sitä että naiset nousee tukevasti omille jaloilleen ja ottaa elämänsä ohjakset käsiinsä ja luo elämästään oman näköisensä.

Olen taustaltani markkinoinnin tradenomi, musiikki alan artisti, liikunta-alan ammattilainen (personal trainer) sekä hyvinvointivalmentaja. Nyt sydän vetää minua yhä vahvemmin henkisen valmentamisen sekä voimaantumisen pariin. Olen ValonKide-meditaatiomatkan opas (meditaatiohjaaja), henkinen valmentaja ja kouluttaudun parhaillaan Life Coachiksi. 

Suurin intohimoni on kehollinen tunnetyöskentely sekä vahvat, elämykselliset mielikuvamatkat ja meditaatiot. Olen yhdistänyt nyt kaiken elämäni aikana kokemani ja oppimani ja tuonut ne työkaluiksi, joilla voin auttaa sinua etenemään omalla henkisen kasvun polullasi.

On kunnia ja ilo toimia oppaanasi Sytytä valo sinussa -retriitillä. On jotain todella voimaannuttavaaa kokoontua yhdessä naisten kanssa ja tuoda se voima yhteen. Siitä syntyy monia ikimuistoisia hetkiä. Toivon, että saat retriitistä itsellesi tilaa pysähtyä itsesi äärelle ja myöskin eväitä kotiinpaluuta varten. 

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan retriitille. ❤

Alla näet kuvia retriitin maisemista sekä yöpymispaikoista.

 

 

 

 

 

 

 

Mitä Retriitti tarkoittaa?

Retriitti on arkielämästä vetäytymistä ja hiljentymistä oman itsensä äärelle samanhenkisen yhteisön keskellä. Retriitillä on järjestettyä ohjelmaa, jossa on oma teemansa. 

Millaisia ihmisiä retriitille yleensä tulee? 

Kaikenlaisia, eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä, keitä kiinnostaa henkinen kasvu ja oma hyvinvointi. Jokainen osallistuja on uniikki. 

Täytyykö minun kertoa koko elämäntarinani retiitillä?

Saat tulla retriittiin omana itsenäsi ja saat itse päättää, kuinka paljon tai vähän avaat itsestäsi retriitin aikana.  

Onko retriitin takana jokin uskonto?

Tulemme hyödyntämään retriitillä mm. erilaisten henkisen kasvun menetelmiä, valmennustapoja sekä esimerkiksi meditaatio on peräisin uskonnollisista suuntauksista. Hyödynnämme niitä ainoastaan henkisen kasvun tueksi, emmekä luodaksemme uutta uskomusjärjestelmää.