RETRIITIT

Anna itsellesi mahdollisuus hengähtää, pysähtyä oman elämäsi äärelle ja voimaantua.
Retriittini ovat mahdollisuuksia sinulle irtautua hetkeksi omasta arjestasi ja kääntyä sisäänpäin kuuntelemaan syvältä kumpuavaa viisautta, kokemaan elämyksiä, vain olemaan ja nautimaan hetkestä.
Järjestän vuonna 2022 retriittejä eri puolella Suomea yksin ja yhdessä muiden henkisen alan ammattilaisten kanssa. Retriitrilläni pääset nauttimaan kauniista ympäristöstä luonnon äärellä, sekä terveellisestä, kasvispainotteisesta ravinnosta.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan.

Raaseporissa, Villa Christinessa järjestettävä retriitti johdattelee sinut yhteyteen itsesi kanssa. Matkalle, jossa sukellat lempeän joogan, tunne-, ja kehotyöskentelyn sekä läsnäolon avulla, varjojen kautta, vapauttamaan sekä kirkastamaan sisälläsi olevaa valoa, voimavaroja ja kauniita lahjoja. 

LUE LISÄÄ RETRIITISTÄ 

HUOM! Retriitti on siirretty syksyyn 2023. Lisätietoa tulossa.  Tämä on kutsu sinulle Nainen, joka kaipaat elämääsi tasapainoa & harmoniaa ja haluat kuulla sisäistä ääntäsi selkeämmin. Retriitin aikana saat mahdollisuuden vetäytyä arjesta Tuomiston Kartanon taianomaisessa ympäristössä, maadoittua ja vahvistaa yhteyttä siihen kuka todellisuudessa olet. 

Tasapainon retriitti on kahden vuorokauden mittainen kokonaisvaltainen elämys upeassa ja historiallisessa Tuomiston Kartanossa Karkun harmonisen luonnon keskellä, järvimaisemassa. Retriitillä saat mahdollisuuden hidastaa tahtia ja pysähtyä oman elämäsi sekä kokonaisvaltaisen hyvinvointisi äärelle. Retriitti on alkusysäys sille kokonaisvaltaiselle tasapainolle arjessasi, johon saat runsaat eväät tämän viikonlopun aikana. 

LUE LISÄÄ RETRIITISTÄ 

LIITY MUKAAN ODOTUSLISTALLE

Haluatko kuulla tulevista Retriiteistäni ensimmäisten joukossa? Voit liittyä mukaan Retriittien odotuslistalle ja saat tiedon Retriiteistäni sähköpostiisi klikkaamalla tästä.