Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisterin ylläpitäjä:

Elina Ylä-Pöntinen Personal training

Elina Väänänen

Y-tunnus: 2589858-2

 

Rekisterin yhteyshenkilö: 

Elina Väänänen

info@elinavaananen.fi

 

Perustelu rekisterin ylläpidolle:

Sähköpostilistan kerääminen

 

Tietojen keräämisen tarkoitus: 

Rekisterin henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sekä yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen ylläpitoon. Henkilö itse hyväksyy markkinoinnin sekä markkinointitutkimusmateriaalin hyödyntämisen sähköpostilistan avulla. 

Rekisterin sisältö 

Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja: Etunimi ja Sähköpostiosoite. Postilistalle liittynyt voi koska tahansa poistua rekisteristä kirjeessä mainitun linkin ”unsubscribe” kautta. 

Lisäksi: 

  • Sähköpostilistalla olevien sähköpostiviestit
  • Sivuston käyttäjien suostumukset
  • Asiakassuhteen ylläpitoon tarvittavat tiedot

Henkilötietojen luovuttaminen

Sähköpostilistan kerääminen tapahtuu Mailchimp -ohjelmaa hyödyntäen. Niille siirtyy siis käyttäjän etunimi sekä sähköpostiosoite.

Mailchimp on sähköpostimarkkinointiohjelma. Lisätietoa voit lukea täältä: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Rekisterin tietolähteet 

Henkilötiedot saadaan, mikäli henkilö liittyy postituslistalle tai lataa maksutonta materiaalia. 

Rikkomuksista ilmoittaminen

Valitettavasti mikään internetin tiedonsiirtomenetelmä tai sähköinen tallennusmuoto ei ole täysin turvallinen. Elina Väänänen -sivusto ei pysty takaamaan 100% turvallisuutta. Mikäli yrityksen tietoon tulee tietoturvarikkomus, se ilmoittaa siitä asianosaisille käyttäjille, jotta he voivat tehdä tarvittavat suojaustoimenpiteet. 

Yritys sitoutuu ilmoittamaan asiakkailleen kaikista heidän tilinsä turvallisuutta koskevista asioista ja tarjoamaan heille kaikki tarvittavat tiedot, jotta he voisivat täyttää omat lakisääteiset ilmoitusvelvollisuudet.

Käyttäjän velvollisuudet

Käyttäjän tulee itse varmistaa omien tilien tietoturva sekä turvallisuus käyttämällä riittävän monimutkaisia salasanoja, vaihtamalla ne säännöllisesti sekä säilyttämällä niitä asianmukaisesti. Käyttäjän on myös itse varmistettava omien laitteiden turvallisuus.

Käyttäjän oikeudet

Sivustojen käyttäjällä on seuraavat oikeudet:  

  • Tiedonsaantioikeus
  • Käsittelun rajoittamisen oikeus
  • Korjausoikeus
  • Oikeus tulla unohdetuksi
  • Suostumuksen peruuttamisen oikeus
  • Tietojen siirto-oikeus 

Linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille 

Maksuttomat oppaat sekä tiedotteet voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Linkitetyt verkkosivustot eivät ole yrityksen hallinnassa, eikä se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä. Osa linkeistä voi olla ns. affiliate-linkkejä, joiden kautta yritys saa myyntipriovisioita. 

Evästeet

Käyttämällä yrityksen sivustoja annat suostumuksen evästeiden käyttöön tällä sivustolla kuvatulla tavalla.

Yritys käyttää:

Kirjautumis- ja toimintaeväste (esimerkiksi asetusten tallentaminen mahdollisen kirjautumisen yhteydessä) Analyysievästeet (Google Analytics, tiedon avulla yritys parantaa sivuston toimivuutta) Kohdistetut- tai mainosevästeet (Facebook ja Google, mainonnan kustannustehokas käyttö, eivät sisällä henkilötietoja)

Sinulla on oikeus poistaa evästeet sekä estää niiden käyttö oman selaimesi avulla. Jos et hyväksy evästeiden käyttämistä sivustolla, sivuston käyttäminen tulee lopettaa.

Lisätietoja 

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla info@elinavaananen.fi

 

 

LATAA ILMAINEN

VOIMAANNUTTAVA HARJOITUSÄÄNITE

Saat äänitteen heti sähköpostiisi tilaamisen jälkeen.