sinulle ilmainen

Elinvoimaasi kasvattava harjoitus

lataa ilmainen harjoitus

Anna elinvoimaisuudelle mahdollisuus kasvaa

Olen luonut tämän työkalun sinulle, joka tunnet sisälläsi, että tarvitset juuri nyt lisää elinvoimaa tähän hetkeen.

Tämä on sinulle, joka koet ehkä epävarmuutta elämästä ja siitä, miten asiat järjestyy. Koska kun alat luottamaan itseesi ja elämään, se alkaa kannatella sinua.

Tämä on sinulle, joka väliajoin epäilet omaa pystyvyyttäsi toteuttaa unelmiasi, koska tiedätkö, se voima on jo sisälläsi.

Loin sinulle vahvan harjoituksen, jota sinun on helppo toteuttaa ennen nukkumaanmenoa tai silloin kun tarvitset vahvistusta. Tämä harjoitus on äänitemuodossa, joten sinun ei tarvitse kun kuunnella sitä ja ottaa vastaan se informaatio, mitä se sisältää.

Kun teet harjoituksen säännöllisesti, alkaa sanomieni lauseiden sisältö pikkuhiljaa asettua alitajuntaasi, jolla voi olla jo itsessään vaikutuksia siihen, mitä ajattelet itsestäsi, kyvyistäsi ja elämästäsi.

Ota yhteyttä

Mihin ja miten harjoitus vaikuttaa?

  • Harjoitus lisää läsnäoloasi tähän hetkeen, rentouttaa sinua hengitysharjoituksen avulla ja tekee sinut vastaanottavaiseksi harjoituksen seuraavalle osalle.
  • Hajoituksen vahvistuslauseiden, eli affirmaatioiden avulla tuomme sinulle ehkäpä uudenlaisia ajatuksia ja vahvistuksia itsestäsi ja kyvyistäsi.
  • Harjoitus voi herättää tunteita ja hienoa jos se tekee niin, koska se kertoo, että olet vastaanottavainen uudelle ja muutokselle.
  • Harjoituksen myötä voit alkaa tuntea itseäsi kohtaan enemmän hyväksymistä, rakkautta ja lempeyttä. 
  • Alat nähdä, miten luot elämääsi uskomuksiesi kautta. Kun lähdet muokaamaan sitä, mitä uskot itsestäsi ja kyvyistäsi, alkaa elämäsi muuttua ja elinvoimasi kasvaa.

"Haluaisin et jokainen nainen kuulisi tämän! Mulla tuli kylmät väreet siinä alussa kun aloitit ja musiikki soi!"

Elina Väänänen

info@elinavaananen.fi