HENKILÖKOHTAINEN LIFE COACH VALMENNUS

OLETKO VALMIS NOSTAMAAN ITSESI ELÄMÄSI PÄÄHENKILÖKSI?

Autan sinua selkeyttämään sitä, mitä todella haluat ja löytämään askeleet joita ottamalla pääset tavoitteseesi

Etsitkö itsellesi vierelläkulkijaa, joka tukee sinua kasvussa ja matkallasi kohti sinun oman näköistäsi elämää? Tällöin olet oikeassa paikassa. 

Onko sinulla tunne, että kaipaat jotain elämääsi? Haluatko selvittää, mitä se on ja toteuttaa enemmän asioita jotka tekevät sinut onnelliseksi?

✨ Haluaisitko oppia kuuntelemaan sinussa asuvan viisauden ääntä entistä paremmin? Kaipaatko muutosta elämääsi ja tukea tähän prosessiin? 

✨Haluatko, että tekisit tekoja onnellisen elämän eteen sisäsyntyisesti, niin, että rutiinit eivät tunnu pakkopullalta, vaan oikeasti nautit niiden tekemisestä?

Life coachauksessa sinä olet päähenkilö ja itsesi paras asiantuntija. Valmennuksessa lähdemme yhdessä, eri työkaluja hyödyntäen lisäämään ensinnäkin läsnäoloa elämääsi, jonka myötä alat huomata sisäisen viisauden vahvistuvan, sekä lähdemme kulkemaan kohti valitsemiasi tavoitteita askel kerrallaan.

Näin valmennus auttaa sinua:

🗝 Valmennus auttaa sinua oivaltamaan, selkeyttämään sen mitä todella haluat sekä rakentamaan toimintasuunnitelman ja tekemään valintoja haluamasi saavuttamiseksi. 

🗝 Kasvatat luottamusta itseesi ja alat nähdä mahdollisuuksia elämässäsi aivan uudella tavalla. Kun kokonaisvaltainen hyvinvointisi kasvaa, alkaa myös usein tyytyväisyys elämää kohtaan nousta ja otat täyden vastuun elämästäsi ja onnellisuudestasi.

🗝 Valmentajan tekemien kysymysten, harjoitusten sekä tehtävien avulla pääset tutustumaan itseesi, tarkastelemaan elämääsi ja tämän hetkistä tilannettasi turvallisesti ammattilaisen kanssa. 

🗝 Valmennuksesta tulet saamaan itsellesi laajan työkalupakin erilaisia harjoituksia, joiden avulla saat arkeesi lisää läsnäoloa ja opit ymmärtämään sekä kohtaamaan erilaisia tunteita elämässäsi.

Tämä intuitiivisesti etenevä, ratkaisukeskeinen valmennus on tarkoitettu sinulle joka haluat voida kokonaisvaltaisesti hyvin ja oppia lisää itsestäsi. Sinulle, joka haluat ottaa elämäsi ohjakset käsiisi ja edetä tätä ikimuistoista ja antoisaa henkisen kasvun matkaa. Sinulle, joka olet valmis kasvamaan ihmisenä. 

NÄIN VALMENNUS ETENEE:

🤍 Valmennus sisältää valitsemasi paketin mukaisesti noin 60-90 minuuttia kestävät valmennustapaamiset (videopuheluna tai livenä mahdollisuuksien mukaan)

🤍 Ensimmäisen tapaamisen aikana teemme alkukartoituksen, jossa kartoitetaan elämäntilanteesi sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eri osa-alueet ja tyytyväisyytesi niihin. Jo tämä kartoitus itsessään lisää ymmärystäsi tämän hetkiseen elämään; mikä on hyvin ja siihen, mitä muutoksia elämääsi kaipaat

🤍 Teemat kartoituksessa ovat: itsetunto, ihmissuhteet, parisuhde, perhe, työ & ura, koti & ympäristö, raha & vauraus, hyvinvointi & terveys, ajanhallinta, menneisyys ja tulevaisuus

🤍 Valitsemasi teeman mukaisesti lähdemme yhdessä hahmottamaan nykytilannetta jonka jälkeen tulemme tekemään sinulle tavoitteen tälle elämän osa-alueelle. 

🤍 Kun tavoite on muodostettu selkeäksi, lähdemme muodostamaan sinulle ratkaisukeskeisesti karttaa kohti tavoitetta askeleiden muodossa. Riittää, että tiedät 1-3 seuraavaa askelta. Askeleet ovat sellaisia, jotka sinun on mahdollista toteuttaa mahdollisimman pian. Huomaat, että ottaessasi askelia, alat muuttua rohkeammaksi ja matkan edetessä voit ottaa askelia, joita et ehkä olisi edes kuvitellut aikaisemmin pystyväsi ottamaan. 

🤍 Valmennuksen edetessä tulemme kohtaamaan ja yhdessä raivaamaan tieltä erilaisia blokkeja, esteitä ja jarruja, jotka hidastavat matkaasi kohti tavoitetta. Näitä voivat olla uskomukset tai tunnelukot. Löydät työkaluja joiden avulla pystyt turvallisesti kohdata erilaisia tunteita sekä varjojasi, muokkaamaan uskomuksiasi ja etenemään rohkeasti polullasi. 

🤍 Valmennuksessa seuraamme tavoitteesi etenemistä yhdessä. Muokkaamme tavoitetta sekä askelia tarpeen mukaan. 

VALMENNUSPAKETIT

Kaikkiin valmennuspaketteihin kuuluu yksi valinnainen 360° -ValonKide meditaatioäänite. 

✨2 KUUKAUDEN ALOITUSPAKETTI: 4 x 75 min tapaamista (164€/kk) 

 • Syvennymme valmennuksen aikana 1-2 sinulle tärkeimpään elämäsi teemaan/ osa-alueeseen riippuen tarpeestasi
 • Tapaamiset ovat keskimäärin 2-3 viikon välein

✨3 KUUKAUDEN MUUTOSPAKETTI: 6 x 75 min tapaamista (158€/kk)

 • Syvennymme valmennuksen aikana 2-3 sinulle tärkeimpään elämäsi eri teemaan/ osa-alueeseen riippuen tarpeestasi
 • Tapaamiset ovat keskimäärin 2-3 viikon välein

✨5 KUUKAUDEN KOKONAISVALTAINEN MUUTOSPAKETTI: 10 x 75 min tapaamista (149€/kk)

 • Tässä valmennuksessa pystymme käydä läpi useamman (3-4) eri elämäsi osa-alueen muutosprosesseja ja menemään valmennuksessa syvemmälle, jolloin myös tulokset kasvavat ja voit varmistaa niiden pysyvyyden kanssani
 • Tapaamiset ovat keskimäärin 2-3 viikon välein

✨ 1 TAPAAMINEN kesto 75 min (90 e)

 • Tapaamisen aikana voimme keskittyä tiettyyn aiheeseen ja elämäsi osa-alueeseen, johon esimerkiksi kaipaat muutosta, uusia tuulia tai näkökulmia. Tapaamiseen kuuluu hyvin usein intuitiivinen mielikuvamatka. 

✨TARPEISIISI RÄÄTÄLÖITY VALMENNUSKOKONAISUUS

Voimme yhdessä räätälöidä tarpeisiisi sopivimman valmennuskokonaisuuden. Ole rohkeasti yhteydessä minuun joko yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan sähköpostitse info@elinavaananen.fi

Koulutukseni & taustani & kokemukseni

 • Life Coach (LCF 2021/ Valmentamo)
 • Meditaatio-ohjaaja
 • Personal Trainer (Trainer4You)
 • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)
 • Asenne- ja rohkeusvalmentaja
 • Motivaatiopuhuja
 • NLP:n eri kursseja
 • Artistivalmennus (Ikaallisten Artistivalmennus)
 • Lukemattomat eri henkisen kasvun workshopit, seminaarit ja kurssit sekä kirjallisuus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 askeleen maksuton Uuden alku ja kasvu -ohjelma

Ohjelma sisältää täyspitkän kokemuksellisen, 360-teknologiaa hyödyntävän Uuden alku ja kasvu -meditaatioäänitteen sekä 5 askeleen tehtäväpaketin. Tämä paketti johdattelee sinu irtipäästämisen sekä uuden alun ja kasvun äärelle oivalluttavilla kysymyksillä. Lataa omasi painamalla tästä. 

"Sä tiedät olevasi voittaja, kun voit olla onnellinen ilman syytä. Kun sä et liitä sun onnellisuutta mihinkään tai kehenkään, sä vapaudut."

Se, mihin keskityt, lisääntyy

"Luo itsellesi elämä, joka tuntuu hyvältä sisältäpäin. Ei sellaista joka näyttää vain hyvältä ulospäin."

Elina Väänänen

info@elinavaananen.fi