ELINA VÄÄNÄNEN

Minun intohimoni on

Auttaa sinua voimaantumaan ja säteilemään elinvoimaisena

Moi Upeus!

Ihanaa, että olet päätynyt sivustolleni!

Olen Elina, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin intohimoisesti suhtautuva hyvinvointivalmentaja sekä Life Coach -opiskelija (Valmentamo).   

Olen täällä auttamassa sinua voimaan oikeasti hyvin; ulkoisesti ja erityisesti sisäisesti.

Opetan sinulle, miten itsestään välittäminen ja itsestä huolenpito voi muuttua sisäsyntyiseksi. Niin, että vapaudut ulkoapäin tulevista vaikutteista ja löydät sulle parhaan ja toimivimman tavan elää voiden hyvin. Ihan oikeesti hyvin.

Ainoastaan tämä on pysyvä tapa kukoistaa ja elää tasapainoista, täyttä elämää elinvoimaisena. Tiedän, että se on sinulle mahdollista ja haluan auttaa sinua löytämään sen itsestäsi.

Ota yhteyttä

Koulutukseni & taustani

  • Life Coach (valmistun vuonna 2021,  Valmentamo)
  • Personal Trainer (Trainer4You)
  • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)
  • Asenne- ja rohkeusvalmentaja
  • Motivaatiopuhuja
  • Artistivalmennus (Ikaallisten Artistivalmennus)
  • Tiimin johtaminen

Minä riitän.

Mielestäni henkinen ja fyysinen hyvinvointi kulkee käsikädessä, eikä niitä missään nimessä kannata sulkea toisistaan pois. Kun nämä molemmat osa-alueet saadaan tietylle levelille, sinä alat säteillä, uskoa itseesi ja kykyihisi entistä enemmän ja voida elinvoimaisesti elämän eri osa-alueilla.

Itselläni on taustalla pysyvä elämäntapamuutos ja oman kultaisen keskitien kipeä etsiminen ja sen löytäminen. Ennen hain elämääni merkityksellisyyttä suorittamalla ja hamuamalla kokoajan jotain enemmän. Tuntui, ettei mikään riittänyt tekemään minua onnelliseksi, vaikka luulin aina niin, että saavuttamalla tietyn päämäärän olisin onnellisempi. Kuitenkaan näin ei koskaan käynyt, ehkä vain hetkellisesti. 

Aloin ymmärtämään, että ollakseni onnellinen ja elinvoimainen en tarvinnut mitään saavutuksia tai suuria tekoja. Opiskeltuani henkistä hyvinvointia, aloin oivaltamaan että kaikki tarvittava hyvään elämään ja elinvoimaisuuteen, säteilemiseen, on jo minussa. Aloin käsittämään, että pystyn vaikuttamaan siihen, mitä tunnen, miten kohtelen itseäni ja myös siihen, minne olen matkalla. 

Se, että löysin tasapainon treenaamisen ja ravinnon suhteen, avasi myös silmät ja korvat mielen tasapainon merkitykselle, läsnäololle ja sisäisen viisauden kuuntelemiselle. Ymmärsin, että jos haluan toteuttaa unelmia, säteillä hyvää oloa ja tasapainoa, on minun annettava tilaa elämässäni näille asioille. 

Siitä alkoi minun matkani, jossa opin uutta jatkuvasti. Koen kuoppaisen, välillä auringopaisteisen matkan niin voimaannuttavaksi, että minulla on suuri tarve auttaa myös muita ihmisiä kulkemaan oman matkansa kohti voimaantumista ja siitä kumpuavaa elinvoimaa. Elinvoimaa, joka kumpuaa sisältä, johon vaikuttaa monet eri osatekijät.

Haluan auttaa juuri sinua löytämään palon elämääsi, arkeesi, jokaiseen päivääsi. Autan sinua löytämään lisää merkityksellisyyttä elämääsi.

Muista, kaikki lähtee sinusta ja omasta hyvinvoinnistasi. Pidä siitä huolta tämän ainutkertaisen elämäsi aikana. Panosta siihen ja vaali sitä ja tutustu itseesi entistä paremmin. Tulet ihastumaan, miten upea ja ainutlaatuinen oletkaan.

Sinun matkasi

Lähdetään yhdessä opettelemaan läsnäoloa ja hetken kauneudesta nauttimista.

Suunnataan etsimään omaa tapaasi elää elämää ja nauttia siitä elinvoimaisena ja itsevarmana. Etsitään intohimosi kohteet ja asiat jotka saa sinut oikeesti liekkeihin elämässä!

Oot paras tyyppi maailmassa ja haluan antaa sulle vaan parasta.”

Miksi minä olen oikea henkilö auttamaan sinua? Se, että olen itse läpikäynyt kaiken, jota opetan, sekä vienyt oppimani menetelmät käytäntöön asiakkailleni.

Tiedän, mikä toimii ja mikä ei ja kuitenkin tiedän sen, että jokaisen polku on erilainen. Takanani on noin 7 vuotta työtä Personal trainerina (Trainer4You) sekä hyvinvointi – ja motivaatiovalmentajana. 

Olen kohdannut urani aikana satoja asiakkaita, niin kasvotusten kuin verkossa ja auttanut heitä löytämään elämäänsä lisää energisyyttä, rohkeutta ja elinvoimaa. 

Olen myös käyttänyt paljon aikaani opiskeluun ja osaamiseni kehittämiseen. Itse haluan käyttää metodeja, jotka sopeutuvat hyvin kiireiseenkin arkeen. Pienilläkin teoilla, voit saada suurta aikaiseksi, kun teet niistä itsellesi tavan.

Aloitan matkan mielelläni kanssasi kohti vahvempaa, säteilevämpää ja elinvoimaisempaa sinua.

<3 Elina

"Sä tiedät olevasi voittaja, kun voit olla onnellinen ilman syytä. Kun sä et liitä sun onnellisuutta mihinkään tai kehenkään, sä vapaudut."

Se, mihin keskityt, lisääntyy

"Luo itsellesi elämä, joka tuntuu hyvältä sisältäpäin. Ei sellaista joka näyttää vain hyvältä ulospäin."

Elina Väänänen

info@elinavaananen.fi

LATAA ILMAINEN

VOIMAANNUTTAVA MEDITAATIOÄÄNITE

Saat äänitteen heti sähköpostiisi tilaamisen jälkeen.