Moi Upeus!

Ihanaa, että olet päätynyt sivustolleni, koska tiedän, että sillä on jokin tarkoitus elämäsi suunnan kannalta. Nimittäin jokaisella päätökselläsi, ajatuksellasi ja teollasi on jokin vaikutus elämääsi.  

Olen Elina, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin intohimoisesti suhtautuva Ratkaisukeskeinen & intuitiivinen henkinen valmentaja, Life Coach (Valmentamo), Meditaatio-ohjaaja sekä hyvinvointivalmentaja 

Yksi suuri elämäni missio on auttaa ihmisiä löytämään oma sisäinen valon loisteensa, mikä tarkoittaa itsevarmuutta, omaa voimaa ja elinvoimaista säteilyä. Se tarkoittaa sitä että nouset tukevasti omille jaloillesi ja otat elämäsi ohjakset käsiisi ja luot elämästäsi oman näköisesi.

Ota yhteyttä

Taustani & Koulutukseni

  • Life Coach (2021 Valmentamo)
  • Personal Trainer (Trainer4You)
  • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)
  • Asenne- ja rohkeusvalmentaja
  • Motivaatiopuhuja
  • Artistivalmennus (Ikaallisten Artistivalmennus)
  • Lukemattomat erilaiset henkiseen ja itsensä kehittämiseen liittyvät kurssit, seminaarit ja kirjat

Tarinani

Olen ollut hukassa useita kertoja. Kuitenkin, aina, olen noussut takaisin jaloilleni ja ymmärtänyt kaiken kokemani merkityksen. En olisi muutoin tässä, jos en olisi käynyt läpi kaikkea sitä.

Jos minua voisi kuvailla adjektiivein, valikoisin sanat; kauneuden arvostaja, innostaja, sydämellinen, herkkä, empaattinen, henkinen luonnonlapsi, jossa on paljon päättäväisyyttä ja myös rohkeutta kuunnella oman sydämen viitoittamaa tietä.

Olen syntynyt metsien keskelle pieneen Soini -nimiseen kylään Etelä-Pohjanmaalle ja tiesin jo pienenä, että minulle on annettu jokin tehtävä, jonka löydän kyllä elämäni aikana. 

Toteutin tätä tehtävää jo ihan pienestä pitäen omilla eri tavoillani; esiinnyin aina kun oli mahdollista ja halusin saada ihmiset hymyilemään ja herkistymään laulun sekä musiikin kautta. Innostin jo tuolloin muita keksimällä uusia yhteisöllisiä tapahtumia ja jakamalla kokemuksia yhdessä. 

Kasvoin aikuiseksi ja kohtasin elämässäni monia ihania asioita ja monia vastoinkäymisiä, raastavia elämänjaksoja. Koin voimattomuutta ja epävarmuutta kulkiessani oudon mutkittelevaa polkuani eteenpäin.

Minua on jo todella kauan kiehtonut ihmisyys, syvyys, henkisyys. Minua on kiehtonut se mahdollisuus, että voisin ymmärtää tunteitani vielä paremmin. Kaikista eniten minua on kiehtonut kuvaus siitä, että meissä jokaisessa ihmisessä on valo ja viisaus. 

Niinpä päätin seurata iloani ja lähteä opiskelemaan lisää ihmisyydestä, henkisyydestä, tunteista ja läsnäolosta. Ja lopulta tein päätöksen, että haluan tehdä sen parissa töitä ja luoda oman merkitystyöni tämän ympärille.

Siitä alkoi minun matkani, jossa opin uutta jatkuvasti. Suuri intohimoni auttaa myös muita ihmisiä kulkemaan oman matkansa kohti oman valonsa löytämistä. Sen valon joka on sinussa ja joka haluaa vapautua!

Muista, kaikki lähtee sinusta, rakkaudesta itseäsi kohtaan. Pidä itsestäsi huolta tämän ainutkertaisen elämäsi aikana. Tutustu itseesi entistä paremmin. Tulet ihastumaan, miten upea ja ainutlaatuinen oletkaan.

Lataa maksuton Uuden alku ja kasvu -ohjelma itsellesi tästä

Ohjelma sisältää kokemuksellisen 360-teknologiaa hyödyntävän Uuden alku ja kasvu meditaatioäänitteen sekä 5 askeleen tehtäväpaketin Uusien alkujen äärelle. 

"Sä tiedät olevasi voittaja, kun voit olla onnellinen ilman syytä. Kun sä et liitä sun onnellisuutta mihinkään tai kehenkään, sä vapaudut."

Se, mihin keskityt, lisääntyy

"Luo itsellesi elämä, joka tuntuu hyvältä sisältäpäin. Ei sellaista joka näyttää vain hyvältä ulospäin."

Elina Väänänen

info@elinavaananen.fi