hyvinvointivalmentaja

ELINA VÄÄNÄNEN

Minun intohimoni on

Auttaa sinua säteilemään elinvoimaisena

Moi upeus!

Olen Elina, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin intohimoisesti suhtautuva hyvinvointivalmentaja sekä motivaatiopuhuja.

Olen täällä auttamassa sinua voimaan oikeasti hyvin; ulkoisesti ja erityisesti sisäisesti.

Olen täällä opettamassa sinulle, miten itsestään välittäminen ja itsestä huolenpito voi muuttua sisäsyntyiseksi. Niin, että vapaudut ulkoapäin tulevista vaikutteista ja löydät sulle parhaan ja toimivimman tavan elää voiden hyvin. Ihan oikeesti hyvin.

Ainoastaan tämä on pysyvä tapa voida hyvin ja elää tasapainoista, täyttä elämää elinvoimaisena. Tiedän, että se on sinulle mahdollista ja haluan auttaa sinua löytämään sen itsestäsi.

Ota yhteyttä

Koulutukseni & taustani

  • Life Coach (aloitan opiskelun syksyllä/ Valmentamo)
  • Personal Trainer (Trainer4You)
  • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)
  • Asenne- ja rohkeusvalmentaja
  • Motivaatiopuhuja
  • Artistivalmennus (Ikaallisten Artistivalmennus)
  • Tiimiliideri/ tiimin johtaminen

Tasapaino & kultainen keskitie

Mielestäni henkinen ja fyysinen hyvinvointi kulkee käsikädessä, eikä niitä missään nimessä kannata sulkea toisistaan pois. Kun nämä molemmat osa-alueet saadaan tietylle levelille, sinä alat säteillä, uskoa itseesi ja kykyihisi entistä enemmän ja voida elinvoimaisesti elämän eri osa-alueilla.

Itselläni on taustalla pysyvä elämäntapamuutos ja oman kultaisen keskitien kipeä etsiminen ja sen löytäminen. Ennen hain elämääni merkityksellisyyttä suorittamalla ja hamuamalla enemmän. Tuntui, ettei mikään riittänyt tekemään minua onnelliseksi, vaikka luulin aina niin, että saavuttamalla tietyn päämäärän olisin onnellisempi. Kuitenkaan näin ei koskaan käynyt, ehkä vain hetkellisesti. 

Aloin ymmärtämään, että ollakseni onnellinen ja elinvoimainen en tarvinnut mitään saavutuksia tai suuria tekoja. Opiskeltuani itseni kehittämistä, aloin oivaltamaan että kaikki tarvittava hyvään elämään ja elinvoimaisuuteen, säteilemiseen, on jo minussa. Aloin käsittämään, että pystyn vaikuttamaan siihenn, mitä tunnen, miten kohtelen itseäni ja myös siihen, minne olen matkalla. 

Se, että löysin tasapainon treenaamisen ja ravinnon suhteen, avasi myös silmät mielen tasapainon merkitykselle, itseni kehittämiselle ja oman näköisen elämän elämiselle. Ymmärsin, että jos haluan toteuttaa unelmia, säteillä hyvää oloa ja tasapainoa, täytyy minun kasvaa ja kehittää näitä asioita itsessäni jatkuvasti. 

Siitä alkoi minun matkani, jossa opin uutta jatkuvasti. Koen kuoppaisen, välillä auringopaisteisen matkan niin voimaannuttavaksi, että minulla on suuri tarve auttaa myös muita ihmisiä kulkemaan oman matkansa kohti elinvoimaa. Elinvoimaa, joka kumpuaa sisältä, johon vaikuttaa monet eri osatekijät.

Haluan auttaa juuri sinua löytämään palon elämääsi, arkeesi, jokaiseen päivääsi. Autan sinua löytämään lisää merkityksellisyyttä elämääsi.

Muista, kaikki lähtee sinusta ja omasta hyvinvoinnistasi. Pidä siitä huolta tämän ainutkertaisen elämäsi aikana. Panosta siihen ja vaali sitä ja tutustu itseesi entistä paremmin. Tulet ihastumaan, miten upea ja ainutlaatuinen oletkaan.

Sinun matkasi

 Lähdetään yhdessä etsimään omaa tapaasi elää elämää ja nauttia siitä elinvoimaisena ja itsevarmana. Etsitään intohimosi kohteet ja asiat jotka saa sinut oikeesti liekkeihin elämässä!

Lähdetään treenaamaan rakkaudesta kehoa kohtaan ja annetaan kehollesi ravintoa joka tekee sille hyvää ja nostaa elinvoimasi tasoja. Tehdään kaikesta sisäsyntyistä, niin, että teot lähtee sinusta itsestäsi ja siitä, mitä ajattelet itsestäsi. Miten tärkeänä pidät itseäsi.

Oot paras tyyppi maailmassa ja haluan antaa sulle vaan parasta.”

Miksi minä olen oikea henkilö auttamaan sinua? Se, että olen itse läpikäynyt kaiken, jota opetan. Tiedän, mikä toimii ja mikä ei ja kuitenkin tiedän sen, että jokaisen polku on erilainen. Takanani on noin 7 vuotta työtä Personal trainerina (Trainer4You) sekä hyvinvointi – ja motivaatiovalmentajana.

Olen kohdannut urani aikana satoja asiakkaita, niin kasvotusten kuin verkossa ja auttanut heitä löytämään elämäänsä lisää energisyyttä, rohkeutta ja elinvoimaa. Lisäksi olen toiminut tiimin liiderinä sekä motivaatiopuhujana. 

Olen myös käyttänyt paljon aikaani opiskeluun ja itseni kehittämiseen. Itse haluan käyttää metodeja, jotka sopeutuvat hyvin kiireiseenkin arkeen. Pienilläkin teoilla, voit saada suurta aikaiseksi, kun teet niistä itsellesi tavan. 

Aloitan matkan mielelläni kanssasi kohti vahvempaa, säteilevämpää ja elinvoimaisempaa sinua.

<3 Elina

"Sä tiedät olevasi voittaja, kun voit olla onnellinen ilman syytä. Kun sä et liitä sun onnellisuutta mihinkään tai kehenkään, sä vapaudut."

Se, mihin keskityt, lisääntyy

"Luo itsellesi elämä, joka tuntuu hyvältä sisältäpäin. Ei sellaista joka näyttää vain hyvältä ulospäin."

Elina Väänänen

info@elinavaananen.fi