Moi Upeus!

Ihanaa, että olet päätynyt sivustolleni.

Olen Elina, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin intohimoisesti suhtautuva henkinen valmentaja & tunnevalmentaja.

Yksi suuri elämäni missio on auttaa ihmisiä sytyttämään oma sisäinen valonsa ja valjastamaan sisäiset voimavarat käyttöönsä, muodostamalla yhteyden siihen kuka hän todella sisimmissään on. 

Erityisosaamiseni löytyy uskomus- tunne-, ja kehotyöskentelystä sekä kokemuksellisista ja eheyttävistä mielikuvamatkoista. Autan ymmärtämään vaikeiden tunteiden tärkeitä viestejä sekä vapautumaan niiden jumituksesta. 

Monen meistä keho on ylivirittynyt ja jatkuvassa taistele-, pakene-, tai lamaannutilassa. Tähän tilaan pystymme tietoisesti vaikuttaa kehollisilla työskentelymenetelmillä, kuten hengityksen voimalla, eft-tappingilla sekä tunteiden liikuttelulla. Yhdistänkin valmennuksissani aina mielen, kehon ja pysyvän osan itsessä (sitä voi kutsua tarkkailijaksi, havaitsijaksi, sieluksi, sisimmäksi tai miksi ikinä haluatkaan sitä kutsua). Tällä tavalla saamme vaikuttavia tuloksia aikaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kokemukseen elämästä. 

Haluatko lähteä omalle kasvumatkallesi? Olen rinnallakulkija ja autan sua valjastamaan omat sisäiset voimavarat käyttöösi. Voit valita joko henkilökohtaisen valmennuskokonaisuuden tai ryhmävalmennuksen tai voit liittyä mukaan verkkokurssilleni. Kysy rohkeasti lisää: info@elinavaananen.fi

Ota yhteyttä

Taustani & Koulutukseni

  • Life Coach (2021 Valmentamo)
  • NLP-Practitioner
  • Tunnelukkovalmennus koulutus
  • Tunneterapeutti koulutus [The Journey -method, opiskelen parhaillaan]
  • Personal Trainer (Trainer4You)
  • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)
  • Artistivalmennus (Ikaallisten Artistivalmennus)
  • Lukemattomat erilaiset henkiseen ja itsensä kehittämiseen liittyvät kurssit, koulutukset, seminaarit ja opiskelumateriaalit

Tarinani

Jos minua voisi kuvailla adjektiivein, valikoisin sanat; kauneuden arvostaja, voimaannuttaja & yhteentuoja, aito, herkästi vahva jossa on paljon päättäväisyyttä ja myös rohkeutta kuunnella oman sydämen viitoittamaa tietä.

Olen syntynyt metsien keskelle pieneen Soinin kylään Etelä-Pohjanmaalle ja tiesin jo pienenä, että minulle on annettu jokin tehtävä, jonka löydän kyllä elämäni aikana. 

Toteutin tätä tehtävää jo ihan pienestä pitäen tietämättäni, omilla eri tavoillani; esiinnyin aina kun oli mahdollista ja halusin saada ihmiset kokemaan elämyksiä ja tuntemaan laulun sekä musiikin kautta. Innostin jo tuolloin muita keksimällä uusia yhteisöllisiä tapahtumia ja jakamalla kokemuksia yhdessä. Jo pienestä olen ollut todella herkkä ja ilmaissut tunteitani hyvin spontaanisti. Lapsuuttani varjostikin herkkyyteni ja se, että koin olevani ulkopuolinen ja tunsin olevani liikaa, liian vähän, liian erilainen ja että minua ei hyväksytty sellaisena kuin olen. 

Kasvoin aikuiseksi ja tuolloin etsin omaa suuntaani. Päädyin lopulta liikunta-alalle jossa työskentelin ryhmäliikuntaohjaajana ja Personal trainerina noin 6 vuoden ajan. Elin tuolloin parikymppisenä itse hyvin kontrolloitua, suorituskeskeistä elämää ja vaadin itseltäni ja keholtani paljon. Laskin jokaisen suupalan kalorit ja treenasin pakkomielteisesti. Minulla oli suuri tarve näyttää itselleni ja muille mihin pystyn ja ajauduin kontrolloimaan aivan liikaa. Löysin itseni väliajoin ”ratkeamassa” ja syömässä holtittomasti. Keho ja mieli oli väsynyt jatkuvasta ylikuormituksesta ja liian vähäisestä energiansaannista. 

Kontrolloin itseäni, vaadin itseltäni jatkuvasti enemmän ja keskityin auttamaan muita. Personal trainerina kohtasin lukemattomia asiakkaita, jotka etsivät elämäänsä lisää hyvää oloa, parempaa itsetuntoa, elinvoimaa…Onnellisuutta. Tuolloin itselläni oli työkalut auttaa itseäni ja  heitä ainoastaan voimaan fyysisesti hyvin treenaamisen ja ruokavalion avulla. Muistan, miten jo tuolloin koin, että tarvitsisin työkaluja joiden avulla voisin auttaa itseäni ja heitä laajemmin, koska huomasin, että niin minä ja hyvin moni asiakkaistani olisi tarvinnut myös henkistä valmennusta. Hyvin moni kaipasi kohotusta itsetuntoonsa, yhteyttä itseensä, läsnäoloa, apua vaikeiden tunteiden kohtaamiseen ja käsittelyyn sekä työkaluja kaipaamiensa tunnetilojen luomiseen ja oman näköisen elämän elämiseen. 

Vuosi vuodelta aloin ymmärtää yhä enemmän, että henkinen hyvinvointi onkin kaiken pohja, jonka päälle aletaan rakentamaan ja miten moni, itse mukaanlukien, unohti henkisen hyvinvointinsa arjen kiireiden ja kuormituksen alle. Olin rakentanut oman elämäni kuin juoksuhiekan päälle, koska en ollut luonut pohjarakenteita lähestulkoon lainkaan. Uuvuin ja päädyin työpsykologin luo itkemään väsymystäni ja kokemustani merkityksettömyydestä. Päädyin tekemään kipeän päätöksen ja jätin urani Personal trainerina. Oli aikani siirtyä eteenpäin kohti laajempaa käsitystä hyvinvoinnista. 

Ensin minun oli aloitettava se työ itseni kanssa, ennen kun voin auttaa muita tekemään saman. 

Välissä on tapahtunut paljon herätyksiä, epävarmuutta, terveyden menettämisen pelkoa uhkaa. Koin ahdistusta, merkityksettömyyttä ja tunsin kuin elämän kipinä olisi sammunut. Koin olevani hukassa ja en tiennyt mitä tehdä.

Ja monien vuosien jälkeen olen tässä. Olen tehnyt TODELLA paljon työtä itseni kanssa. Olen muodostanut itseeni yhteyden ja kohdannut piilottamiani pelkoja, lukkoja, varjoja ja löytänyt sieltä suuria aarteita sekä sisäisiä voimavaroja. Olen antanut tunteiden virrata ja nostanut pintaan uskomuksiani. Tein työn jossa elämän kipinä herätettiin uudelleen eroon. Olen edelleen matkalla, jonka aloittamista en ole katunut. Nyt ymmärrän omasta kokemuksesta, mitä tarkoittaa oman sisäisen maljan täyttäminen.

Päätin seurata iloani, intohimoani ja lähteä opiskelemaan lisää ihmisyydestä, henkisyydestä, tunteista ja läsnäolosta. Lopulta tein päätöksen, että haluan tukea muitakin tällä matkalla omaan todelliseen itseensä ja päädyin valmentajaksi joka on erikoistunut tunnetyöskentelyyn.

Autan asiakkaitani luomaan vahvemman yhteyden itseensä ja näkemään oman upeutensa. Autan rinnallakulkijana ymmärtämään vaikeiden ajatusten ja tunteiden lähettämiä tärkeitä viestejä ja vapautumaan niiden jumituksesta. On aika sytyttää sisäiset valot yhä kirkkaimmiksi. 

Valmennuksissa keskitymme läsnäolon lisäämiseen arjessa. Keskitymme hermoston rauhoittamiseen ja elinvoiman aktivoimiseen. Oma lahjani on nähdä, mitä ihminen kaipaa ja auttaa häntä ottamaan käyttöönsä ne työkalut ja eri tavat, joiden avulla hän pystyy täyttämään oma tarpeitaan paremmin.

Muista, kaikki lähtee sinusta, rakkaudesta itseäsi kohtaan. Pidä itsestäsi huolta tämän ainutkertaisen elämäsi aikana. Tutustu itseesi entistä paremmin. Tulet ihastumaan, miten upea ja ainutlaatuinen oletkaan.

Lataa maksuton Uuden alku ja kasvu -ohjelma itsellesi tästä

Ohjelma sisältää kokemuksellisen 360-teknologiaa hyödyntävän Uuden alku ja kasvu meditaatioäänitteen sekä 5 askeleen tehtäväpaketin Uusien alkujen äärelle. 

"Sä tiedät olevasi voittaja, kun voit olla onnellinen ilman syytä. Kun sä et liitä sun onnellisuutta mihinkään tai kehenkään, sä vapaudut."

Se, mihin keskityt, lisääntyy

"Luo itsellesi elämä, joka tuntuu hyvältä sisältäpäin. Ei sellaista joka näyttää vain hyvältä ulospäin."

Elina Väänänen

info@elinavaananen.fi